Informatii utile

Importanta montarii de vane seismice

Daca in timpul unui cutremur, conducta dumneavoastra se deterioreaza, atunci acest lucru poate cauza probleme enorme pentru siguranta dumneavoastra si a familiei. Scurgerile de gaz pot cauza cu usurinta otravirea cu monoxid de carbon sau, in cel mai rau caz, ar putea provoca explozii. Din acest motiv, instalarea de vane seismice este cruciala.

Instalarea unui sistem care previne deteriorarea conductei de gaz in timpul unui cutremur este o precautie necesara. In timpul producerii unui cutremur, nu veti mai avea timp sa va ingrijorati si cu privire la riscul otravirii cu monoxid de carbon. Expertii nostri in instalarea de vane seismice se pot asigura ca locuinta dumneavoastra este protejata in cazul unui astfel de eveniment. Vanele vor impiedica conducta de gaze sa elimine gazele in cazul unui cutremur, pentru a va proteja cladirea.

Importanta montarii de vane seismice

Deoarece Romania este localizata intr-o zona cu un risc seismic crescut, luarea masurilor de precautie este de o importanta majora. Vanele noastre seismice va garanteaza ca veti fi pregatit pentru orice situatie neplacuta. Aceste supape pot detecta si masura intensitatea unui cutremur cu o marja de eroare aproape inexistenta. In cazul in care cutremurul atinge intre 5,2 – 5,4 grade sau mai mult pe scara Richter, supapa va inchide fluxul de gaz fara a avea nevoie de alimentare electrica.

O vana seismica cu actionare manuala este utila doar daca puteti ajunge rapid la ea sa o actionati. In cazul unui cutremur puternic, acest lucru va fi putin probabil. Asadar, daca aveti o vana manuala, aveti un risc crescut de a provoca o explozie sau un incendiu in caz de cutremur. In multe zone, instalarea unei vane seismice automate este la fel de importanta precum instalarea unui detector de incendiu.

Daca nu dispuneti de o vana seismica instalata pe conducta principala de gaz, luati legatura cu specialistii nostri. Acestia sunt experti in domeniul instalatiilor industriale, fiind constienti de importanta sigurantei dumneavoastra si a cladirii. La Recondi veti gasi produse de protectie la cutremur, iar prin personalul nostru specializat cu peste 5 ani de experienta in montaj si furnizare de vane seismice, va putem oferi solutii personalizate in functie de aplicatia dumneavoastra.

Inapoi la lista